دو جریان خواندنی از حضرت فاطمه سلام الله علیها
- چرخیدن آسیاى دستى به خودى خود
- خونخواهی حضرت زهرا(س) در قیامت برای اباعبدالله الحسین(ع)
چرخیدن آسیاى دستى به خودى خود
جناب ابوذر مىگوید: پیامبر خدا(ص) مرا به دنبال على(ع) فرستاد. به خانهاش رفتم و او را خواندم، ولى پاسخ مرا نداد. و آسیاب دستى را دیدم که بدون اینکه کسى باشد به خودى خود، مىگردد.
دوباره او را خواندم، بیرون آمد و با هم نزد رسول خدا(صلى الله علیه و آله و سلم) رفتیم و پیامبر متوجه على(علیه السلام) شد و چیزى به او گفت که من نفهمیدم.
گفتم: شگفتا! از دستاسى که بدون که بدون گرداننده مىگردد.
آنگاه پیامبر(صلى الله علیه و آله و سلم) فرمود: خداوند قلب دخترم فاطمه و اعظا و جوارحش را پر از ایمان و یقین کرده و چون خداوند ضعف او را دانست، پس در روزگار سختى به او کمک کرد و کفایتش نمود. مگر نمىدانى که خداوند، فرشتگانى را قرار داده تا خاندان محمد را یارى دهند.
(بحار الانوار 43: 29)
خونخواهی حضرت زهرا(س) در قیامت برای اباعبدالله الحسین(ع)
حضرت صادق آل محمّد(صلوات الله علیهم) حکایت فرماید:
آن هنگام که صحراى محشر بر پا شود و خداوند تمامى بندگانش را زنده احضار نماید، صدائى به گوش همگان خواهد رسید که: اى جماعت! چشمهاى خود را ببندید و سرهاى خود را به زیر افکنید، چون که فاطمه دختر محمّد(صلّى الله علیه و آله) مىخواهد از پل صراط عبور نماید.[از آنجا که در قیامت محرم و نامحرم اعتبار ندارد، احتمالا این دستور شاید بدان جهت است که هر چشمی لیاقت دیدن صدیقه طاهره(س) را ندارد.]
پس همگان چشم هاى خود را مىبندند و حضرت فاطمه زهراء(سلام اللّه علیها) در حالى که هفتاد هزار فرشته او را مشایعت و همراهى مىکنند، وارد مىشود و در یکى از موقفهاى مهمّ محشر توقّف مىفرماید.
پس از آن پیراهن به خون آغشته حضرت أبا عبدالله الحسین(علیه السلام) را در دست گرفته و به محضر ربوبى پروردگار عرضه مىدارد: پروردگارا! این پیراهن فرزندم، حسین مىباشد، تو خود آگاهى که با فرزندم چگونه رفتار کردند.
در این هنگام، صدائى از طرف خداوند متعال مىرسد: اى فاطمه! هر خواسته و تقاضائى دارى بگو، که برآورده خواهد شد.
و حضرت زهراء(سلام الله علیها) اظهار دارد: خدایا! انتقام مرا از قاتلین فرزندم، حسین بگیر.
پس شعلهاى مهیب از آتش بر پا شود و زبانه کشان یکایک قاتلین امام حسین(علیه السلام) را فرو بلعد، همان طورى که پرندهاى که دانه از زمین برچیند.
و سپس به عمق دوزخ برگردد و تمامى آن افرادِ ظالم، به عذاب هاى دردناک مجازات و عقاب خواهند شد.
بعد از آن، فاطمه زهراء(سلام الله علیها) به سوى بهشت حرکت مىنماید و در حالى که ذرارى و دوستان و علاقهمندانش همراه او مىباشند، وارد بهشت خواهند شد؛ و از انواع برکات و نعمت هاى آن بهره مند مىگردند.
(امالی مفید: 130)
خدایا ما را از محبان و شیعیان واقعی اهلبیت پیامبرت(علیهم السلام) قرار ده
و در بهشت برین ما را قرین ایشان گردان.
آمین رب العالمین